Inspiration til kuren

Proteinrig æggekage

Du får her en opskrift på en lækker , luftig og proteinrig æggekage, som er en fremragende måde at starte dagen på. Opskriften er meget enkel, men den må meget gerne tilføjes diverse friske grøntsager som for eksempel æg, rød peber eller agurk. Hvad du nu har til rådighed. Denne opskrifter bliver lavet på panden, hvis du hellere vil lave den i ovnen, så kan du prøve denne lækre opskrift.

Proteinrig æggekage

Til denne ret skal du kun bruge to æg og en 35 gram hytteost. Som nævnt tidligere så er dette den basale udgave, som man selv kan tilføje ingredienser som man har til rådighed. I denne ret får du 19 gram protein og kun 220 kalorier.

Sådan gør du

Normalt så vil jeg spise den med neutral hytteost, men man kan få mange spændende udgaver af hytteost med smag som for eksempel grillede peberfrugt fra Arla. Pisk de to æg, og så kan du derefter vende den i hytteosten. Brug en smule olie til at fedte panden. Steg denne æggemasse indtil den er stivnet, og så kan du derefter vende den. Server retten med friske tomater, eller du kan stege æggemassen sammen med et par løg, som tilføjer god smag til retten.  Hvis du vil have ekstra gang i forbrændingen fra morgenstunden, så kan du krydre retten med en smule chili. Det giver også en friskhed fra morgenstunden af.

Æggekage før løbeturen

Denne lette ret kan du spise, før du tager på din løbetur om morgenen. Du kan også spise den før eller efter, du har været ude og styrke træne, da kroppen får brug for proteiner derefter. Hvis du føler at retten er for let, så kan du passende spise en skål havregryn til. Havregryn er fyldt med energi og fuldkorn, og skal nok holde dig kørende indtil frokosten.

 

Billede: angermann

Skriv et svar