Mors tips

Effektiv behandling mod smerter i hovedet

Blandt de mest hyppige smerter, som danskerne oplever på daglig basis, er smerter i hovedet.

Når det kommer til hovedsmerter, er der nemlig en bred vifte af symptomer, der kan være på spil og kan give anledning til, at nogle mennesker må omlægge dele af deres hverdag, såfremt der er tale om kroniske smerter.

Er der ikke tale om deciderede kroniske smerter, vil smerter i hovedet alligevel spille en afgørende faktor for, hvad man kan foretage sig, uden at det skaber anledning til endnu flere gener.

Ønsker man at komme sine gener i hovedet til livs, er der forskellige muligheder for behandling.

Blandt de nytilkomne behandlingsmuligheder er osteopati, der kombineret med de osteopatiske principper anvender faglig viden fra kranio sakral terapi og fysioterapi, der kan bidrage med en effektfuld behandling.

Smerter i hovedet kan komme til udtryk på mange måder

Når man siger smerter eller gener i hovedet, tænker de fleste sikkert på hovedpine eller migræne.

Disse tilstande er bestemt også blandt de mest almindelige og kan have en direkte negativ effekt på dagligdagen for mange.

Mange lider dog også under en konstant fornemmelse af svimmelhed, mens andre kan have varige mén af en tidligere hjernerystelse.

Andre tilstande, der kan have en negativ indvirkning og give gener i området omkring hovedet, kan eksempelvis være smerter omkring kæben såvel som funktionsnedsættelse ved kæbeleddet.

Ovenstående tilstande er blot enkelte eksempler på tilstande, der kan have en smertefuld påvirkning i hovedet og som giver anledning til, at man lægger dele af sin hverdag om for at undgå yderligere gener.

I sådanne tilfælde er det nødvendigt at gå til en behandler, der kan undersøge symptomerne nærmere og korrigere de områder af hovedet, der har behov for dette.

Sådan foregår en osteopatisk undersøgelse

Behandling af gener i hovedet kan tage sig ud på flere forskellige måder. Ved en osteopatisk behandling vil der i første omgang være fokus på historikken bag smerterne.

Her kan patienten eksempelvis blive spurgt ind til, hvad der har kunnet være den årsagsgivende faktor for hovedsmerterne, generel sygehistorie mm.

Med denne information kan osteopaten nu påbegynde sin undersøgelse, hvor alle systemer i anatomien, der kan have indflydelse på smerterne i hovedet, vil blive undersøgt.

Behandlingen vil også tage udgangspunkt i en korrigering af disse systemer, hvor der er behov for det.

Dette vil ultimativt have en positiv indvirkning på de symptomer, der måtte være til stede i hovedet og lette de gener og smerter, der er opstået her.

Ved en osteopatisk behandling kan man forvente, at der vil blive taget hensyn til kroppen som helhed.

Denne behandlingsform har for mange betydet langvarige positive effekter, og har dermed gjort den særlig populær til netop hovedsmerter.

Helhedsorienteret osteopatisk behandling i hovedstadsområdet

Virker osteopati som den rette behandlingsform for dig, og er du bosat i hovedstadsområdet, så kan du med fordel tage kontakt til din lokale osteopat i Valby, der vil kunne tilbyde dig en helhedsorienteret behandling.

I klinikken for osteopati i Valby vil der også være mulighed for at booke en gratis screening af dine gener og symptomer for at finde ud af, om en osteopatisk behandling vil være den mest gavnlige for dig.

Kommentarer lukket til Effektiv behandling mod smerter i hovedet