Inspiration til kuren

Hold dig sund

Det kan indimellem være en smule besværligt at nå alle dagens gøremål, når du er travl familie mor. Ikke nok med at du skal hente og bringe ungerne fra institution, lave aftensmad og handle ind, klare de mange mængder af vasketøj og også holde huset rent, så skal du også finde tid til at passe på dig selv. Du skal dyrke motion, spise sundt, og også have tid til at slappe af. Det er ikke nemt at nå det hele, og det er ikke sikkert, at du når at få fisk hver eneste uge, selvom sundhedsstyrelsen anbefaler det. Men heldigvis er der råd at hente. Du kan nemlig få omega 3 olie her.

Hvad er omega 3 olie?

Så kan det være du tænker, hvad er omega 3 olie? Det er den gavnlige fedtkilde, som du blandt andet finder i fisk. Omega 3 olie er godt for både hjerte, kredsløb og din hjerne og bidrager til, at du holder dig selv sund og rask. Du kan måske huske dengang, da du var barn og fik serveret levertran på en ske inden du skulle spise aftensmad. Sådanne associationer kan mange også få, når de hører ordet “fiskeolie”. Heldigvis behøver du ikke at tage omega 3 olie som en skefuld olie. Der findes i stedet mange forskellige måder, hvorpå du kan få din omega 3 olie.

Omega 3 olie i mange forklædninger

Du kan nemlig få omega 3 olie som både kapsler, piller og flydende olie. Der er som oftest ingen bismag, og du kan hurtigt indtage dit kosttilskud med omega 3 olie. Det er en smart løsning til dig, som ikke altid når at få fisk flere gange i ugen. Desuden kan det også nemt lokkes i ungerne, hvis de ikke er så meget for en lugtende makrelmad. Smut allerede i dag ind og forsyn dig selv og ungerne med et tilskud af omega 3 olie.