Opskrifter

Tips til kaloriefattige drinks

Det kan til tider være hårdt, når du skal følge en streng diæt. Om det er i forhold til vægttab, sundhed eller noget helt tredje er egentlig ikke så vigtigt, da sandheden er den, at det er nemt at blive fristet. Især når det kommer til sociale arrangementer, hvor det hele skal være lidt hyggeligt.

 Når andre sidder og drikker øl, vin og lækre drinks er det helt normalt, hvis du også selv får lyst. Og der sker da heller ikke noget ved, at du lige har en enkel dag, hvor du ikke følger din kurplan. Problemet er bare, at vi oftest har svært ved at stoppe efter den ene dag. Nogle har også svært ved kun at holde sig til et enkelt glas vin, og ender derfor med at drikke lidt for meget i forhold til, hvad deres kalorieindtag bør være. I de følgende to afsnit af denne artikel kan du få et par tips og tricks til, hvordan du kan gøre de sociale arrangementer lidt hyggeligere med kaloriefattige drinks.

Tag udgangspunkt i dine yndlingsdrinks

Der er selvfølgelig en del kalorier i alkohol, og det kan derfor ikke lade sig gøre at lave drinks, der er fuldstændigt kaloriefrie. Og det behøver de heller ikke at være. Det er også vigtigt, at du husker at nyde livet, og giver dig selv lov til at give den gas engang imellem. Men du kan dog gøre mange drinks mere kalorievenlige ved eksempelvis at bruge danskvand i stedet for sodavand eller light sodavand i stedet for sodavand. Du kan også ty til mocktails, hvis du gerne vil undgå alkoholen.

De nemme drinks

Den nemmeste og mest kaloriefattige drink er vodka-danskvand, og den kan du med fordel pifte lidt op med lidt frisk citron eller lime. Derudover er der også mange simple drinks, der indeholder sodavand, som du så kan lave i en light udgave.

Kommentarer lukket til Tips til kaloriefattige drinks