Forside

Sådan organiserer du dit køkken

Er du træt af at have et uorganiseret køkken, hvor køkkenredskaberne er svære at finde? Der kan nemt opstå kaos i et køkken, og særligt når tempoet går stærkt i hverdagen. Det giver derfor en tilfredsstillende fornemmelse, når der er orden i sit køkken, og det gør typisk madlavningen mere overskuelig i hverdagen. Det kan være få ting, såsom en bestikbakke eller redskabsholder, der kan gøre en stor forskel for dig. Læs nærmere her og få tips til, hvordan du opnår et mere organiseret og rummeligt køkken.

Få styr på dine køkkenredskaberne

For at danne sig et overblik er det en god idé at sortere sit køkkenudstyr samt gennemgå skabe og skuffer. Herefter kan du inddele køkkenredskaberne ud fra, hvordan du ønsker, de skal være placeret. Når du ved, hvilke redskaber der skal stå sammen, er det nemmere at inddele dine skuffer og skabe. Start gerne med de køkkenredskaber, som du anvender mest. Ens grydeskeer og bestik anvendes på daglig basis og kan hurtigt blive rodet. Her kan en bestikbakke inddele dit bestik. De fås i forskellige materialer såsom træ og plast. En smart funktion er, at flere er justbar, så de kan tilpasses efter dine køkkenskuffers størrelse. Således undgår du unødvendig spildplads og mere rummelighed, da bestikbakken kan justeres ud fra din families størrelse og behov.

Fire tips til opbevaring i køkkenet

  • En køkkenstang er en god løsning for dig, som værdsætter at have redskaberne tæt på hånden. Den kan både anvendes til at opbevare gryder, pander, krydderurter og køkkenredskaber.

  • Rumdelere til dine skuffer, da det skaber et bedre overblik og er med til at organisere dit køkken.

  • En bestikbakke, der både sorterer dit bestik og gør det nemt for dig at tømme opvaskemaskinen og dækkebord.

  • Forskellige opbevaringskasser, som både kan bruges til skabsopbevaring eller stående fremme på køkkenbordet for eksempel til krydderier og olier.

Kommentarer lukket til Sådan organiserer du dit køkken