Forside

Økologi er godt for både dig og miljøet

Forkæl medarbejderne med lækker, økologisk frugt

Når det kommer til snacks til kontoret, så er det ikke helt lige meget hvad man vælger. Selvom det på mange kontorer er populært med kageordninger, og søde sager når der for eksempel bliver fejret fødselsdage eller familieforøgelser, så er det godt med lidt modspil til det søde sukker. Med økologisk, frisk frugt får I et sundt og nemt alternativ til de usunde snacks.

Årstidens friske frugt

Hos FrugtKurven har vi mere end 22 års erfaring med at levere frisk frugt til danske virksomheder. Vores økologiske frugtordninger er blandt de mest populære – og med god grund. Når I vælger en økologisk FirmaFrugt ordning, så er I sikre på at få årstidens friske frugt leveret lige til jeres dør. Med Øko FirmaFrugt og Økologisk frugt leveret til virksomheder får I et sundt alternativ til de usunde snacks der kan snige sig ind i løbet af dagen. At sørge for frisk frugt hele ugen på kontoret, er en måde at vise sine medarbejdere at man sætter pris på dem. Det grønne alternativ er med til at holde energien og humøret oppe, samt sikre et stabilt blodsukker. Så er der ingen der går sukkerkolde til de lange eftermiddagsmøder.

Sluk tørsten i kolde sodavand og øko saft

Vores økologiske FirmaFrugt ordninger bliver nøjsomt pakket, og den økologiske frugt bliver hver dag udvalgt til at komme i kasserne – det sikrer en god variation og at frugterne altid er friske. Den høje kvalitet kan mærkes årstiderne igennem, og I får altid den mest friske og sæsonaktuelle frugt med FrugtKurven. Nogle gange har man lige brug for et ekstra skud energi, og her er det nemt at slukke tørsten i en lækker sodavand. Vi leverer billig sodavand til en lave pris, med gratis levering, og levering af sodavand til erhverv. I vores store udvalg af sodavand kan I finde alle de kendte mærker, samt lækker økologisk saft fra Søbogaard.

Mange økologiske snacks at vælge imellem

Til de små pauser har vi selvfølgelig også mange lækre valgmuligheder. På vej til og fra kaffemaskinen, kan man nemt lige tage en håndfuld sprøde mandler eller snuppe en lækker dadelkugle fra Cocohagen. De sunde dadelkugler fås i mange forskellige smage, og de er en lille og sund snack, som er god til at holde energien oppe. Vælg for eksempel mellem Kakao, Barista eller Mint. Find jeres favoritter blandt vores store udvalg af lækker frugt og økologiske snacks, og gør kaffepausen lidt mere lækker.

Kommentarer lukket til Økologi er godt for både dig og miljøet