Inspiration til kuren

Spis sunde snacks

Ja, det er rigtigt nok! Spis sunde snacks under kuren – det er fuldstændig lovlig og så stiller det din trang til søde og syndige sager. Det er ikke særlig let at vænne sig af med sukkertrangen, og der er derfor heller ikke langt ned til den lokale købmand eller tank, hvis sukkertrangen pludseligt melder sig alt for meget på. Der er heldigvis en bedre og sundere måde for dig at stille en pludselig sukkertrang. Kodeordet er sunde snacks. Det lyder kedeligt, men det smager himmelsk, hvis du får lavet eller købt det rigtige.

Sunde snacks

Derfor får du her noget inspiration til, hvad de søde men sunde snacks kunne være. Du vil ikke blive skuffet! I hvert fald ikke, hvis du ikke er kræsen.

  • Første bud på en sund snack er æbler smurt med peanutbutter og drysset med kanel. På den måde får du nogle sunde fedtstoffer, så blodsukkeret bliver stabilt, og man får også det søde fra kanel og æble. Det er med til at holde sukkertrangen meget langt væk.
  • Et andet bud er mascarpone rørt med skyr, vanilje og argavesirup, som man kan dyppe lidt frugt i. Det holder blodsukkeret stabilt, og der er masser af smag i det i forhold til vingummibamser.
  • Et tredje bud på en sund snack til dig er dadelkugler med mandler og vanilje i forskellige varianter med enten æblestykker, kakaopulver eller lakrids. Det smager langt fra af ren dadel, bare rolig! Det er en god ide at lave portionsstørrelser, så man ikke sætter 20 af dem ind, da det er meget fristende.  Det gode ved denne snack er, at der er gode fedtstoffer i, og der er masser af gode vitaminer og mineraler, som din krop har brug for.

Mangler du mere inspiration er det jo blot at gå på nettet efter flere opskrifter – men disse bliver du i hvert fald ikke træt af lige med det samme!

Billede: jamieanne

Skriv et svar