Inspiration til kuren

Undgå så vidt muligt sukker

Ved at begrænse dit sukkerindtag nedsætter du ikke bare vægten du nedsætter faktisk også din risiko for en hel række mere alvorlige lidelser. Læs her lidt mere om hvordan du kan gøre og hvad du skal passe på.

Hvad kan man gøre

For mange er det svært at stoppe med at indtage for meget sukker, da man måske nærmest har opbygget en slags afhængighed af sukker, gennem for meget slik eller for meget sodavand.

Det kan være svært at bryde vanen sådan fra den ene dag til den anden, men man kan jo prøve med frugt. Det smager også sødt og dejligt og måske kan det hjælpe en til at bryde den dårlige vane.

Risiko ved for meget sukker

Den nok mest alvorlige risiko ved sukkerindtag er at man opbygger fedme men også hjertekarsygdomme. Især hvis man også har en hang til alkohol skal man passe på for så er der mange negative faktorer der spiller ind og svækker kroppen.

Der er selvfølgelig altid også en ret stor risiko for sukkersyge hvis man indtager meget sukker og samtidig er overvægtig. Det er derfor en rigtig god ide at nedsætte sukkerindtaget ligegyldigt hvad.

Skriv et svar