Inspiration til kuren

Bliv lettere slank med Nupo

Her er lidt bonus info til dig der har svært med at få en slankekur til at virke. Der findes ingen mirakelkur når det kommer til at smide de overflødige kilo,  idet man virkelig skal ændre på flere af sine usunde vaner hvis man skal have held med sin kur. De fleste af os spiser for meget og for usundt, og prisen vi betaler for dette, er de mange ekstra kilo. Det tilbagevendende problem er ofte, at vi nemt bliver afhængige af de søde og usunde produkter som sukker, slik, sodavand, chips og andre usunde mellemmåltider i løbet af dagen. Det kan også skyldes, at vi sammensætter vores kost forkert, idet vi bør spise mindre portioner og især mere proteinrig mad. Men hvis bare der fandtes en måde, hvorpå man kunne føle sig mæt og tilfreds, således man ikke har den trang til at fylde sig med usund mad i store mængder. Vi skal jo trods alt spise noget for at få dækket vores energitilskud i maden, således vi kan opretholde livet. Her kommer et godt og nemt råd, som mange allerede har taget til sig. Når man mærker den lille sult banke på døren, så bør man mikse sig en sund drik af slankepulveret Nupo, idet man på den måde får et tiltrængt og sundt energitilskud. Nupo har været fremme i flere år, og mange sværger på, at de får gode resultater ved at anvende dette velsmagende slankepulver. Nupo kan købes i velassorterede supermarkeder, men det er endnu nemmere at købe det på nettet, idet man så får det tilsendt direkte til døren og ofte til en mere favorabel pris. Du kan købe Nupo til rigtig gode priser hos Med24.

Hvad er der i Nupo slankepulveret?

Nupo fås både som slankepulver samt som energibar, og det kan også fås i flere smagsvarianter, således alle kan få et velsmagende lille måltid. Man kan få det med moccasmag, kakaosmag, karamelsmag eller med jordbær, så man kan mikse mange interessante måltider med en blender, hvor man jo også kan blande frugt i, så det smager som en frugtcocktail. Fordelen ved dette arrangement er jo, at du reelt blander din egen mirakelkur, idet måltidet er supersundt, samt det dækker dit behov for energi. Indholdet i Nupo er nemlig et proteinpulver med mange vitaminer og mineraler, som samtidigt er meget kalorielet. Man kan principielt fint få dækket hele sit daglige energibehov med 6 portioner af Nupo, idet de kun indeholder 118 kalorier pr måltid.

Hvordan mikser man en Nupo drink?

Det er både nemt og hurtigt at fremstille sin egen sunde Nupo drink, især hvis man har adgang til en blender. Man kan naturligvis selv ryste drinken i en lukket flaske, men det er super nemt med en blender, hvor man også kan komme frugter i samt isterninger. En typisk drink laves sådan her:

Kom 3 dl koldt vand i blenderen, hvorefter man kommer indholdet på 32 g fra en pose Nupo i. Nu ryster man beholderen eller tænder for blenderen i omkring to minutter. Nu kan man så eventuelt tilføje lidt ekstra i drinken, således den smager af noget mere. Man kan nemt supplere drinken med både citronsaft og vanilje. Et andet godt tips er at fryse sine egne isterninger af sodavand (helst light udgaven), idet isterninger giver en herlig fornemmelse af en eksotisk og velsmagende drink.

Trænger du til mere inspiration til slankekuren så se også på nogle af de andre produkter som Med24.dk forhandler.

Billede: tacit requiem (joanneQEscober )

Skriv et svar