Opskrifter

Bliv slank med sukrin

Det er nu muligt at fremstille sundere opskrifter på både madretter samt bageopskrifter, såfremt man anvender et alternativt sødemiddel frem for sukker. Mange anvender sukrin i stedet for sukker, idet sukrin findes som kalorielet erstatning for både sukker og farin. Man slanker sig derfor ved at anvende sukrin, da det indeholder nul kalorier, således dit blodsukker slet ikke påvirkes. Men hvor kan man anvende sukrin?

 

Her kan man anvende sukrin:

Man kan kort fortalt anvende sukrin på samt steder, hvor man tidligere brugte almindeligt sukker eller brun farin. Dette sødemiddel kan anvendes i både te og kaffe, men det kan også anvendes ovenpå morgenmadsprodukter eller til desserter og kager. Mange overvægtige samt diabetikere har virkelig taget denne slags sødemidler til sig med kyshånd, idet man derved kan fortsætte sin normale tilværelse uden de helt større forandringer. Hvis man helt skulle leve uden at indtage nogen former for sukkerprodukter, så ville det jo være en stor omvæltning for de fleste. Sukrin er desuden ikke skadeligt for tænderne, og man kan hverken se eller smage forskel fra almindeligt sukker, så man opnår altså sukkerets fordele, mens man slipper for sukkerets ulemper. Det er derfor et sundt alternativt sødemiddel, som man alvorligt bør overveje, og desuden er sukrin et helt naturligt stof, som forefindes i blandt andet pærer, meloner og svampe.

Hvor kan man købe sukrin?

Man kan købe dette sødemiddel i de fleste specialforretninger, men det bedste udvalg og priser finder man oftest på internettet blandt de største webbutikker såsom Med24.dk. Her kan man faktisk finde flere typer af sødemiddel for eksempel sukrin gold, som er det kalorielette alternativ til brunt sukker. Alternativet til almindeligt melis kaldes blot for sukrin, men desuden kan man finde en type ved navn sukrin+, som er sukrin blandet med stevia. Stevia er jo i forvejen kendt for at være verdens sødeste plante, som i mange år har været anvendt til behandlingen af sukkersyge diabetes patienter ved hjælp fra det virksomme stof steviosid, som overhovedet ingen bivirkninger har. Stevia har nemlig alene en lidt bitter bismag, som forsvinder, når den blandes med sukrin. Køb sukrin produkter til 59 kr. for 500 gram, hos Med24.dk Det er temmelig billigt for et ikke-fedende og velsmagende sødemiddel, som redder tilværelsen for mange overvægtige samt diabetikere. Selv om mange overvægtige personer gør meget for at ændre deres kostvaner samt dyrker regelmæssig motion, så er det altid rart med en hjælpende hånd med på vejen, og her kan sukrin produkter være meget effektive til at holde en slankere og sundere linje.

Skriv et svar