Inspiration til kuren

Spis maven flad

Spis maven flad

På internettet findes en masse kostvejledere, der lover dig en masse ting. Spis maven flad med nødder eller bestemte grøntsager. Der er mange sjove råd på nettet. Jeg ved ikke om de virker. Men der er logik i at fjerne de usunde fødevarer og erstatte dem med sunde fødevarer og det er vel i virkeligheden det som hele teorien bunder i. Nogle producenter prøver at tjene penge på folks uvidenhed og får folk til at købe deres produkter, fordi så kan de garantere en slank mave eller et sundt liv. Men det er ikke sandt. Hvis det var sandt, så havde vi jo slet ikke behøvet nogen fedmeoperationer eller diætister. Men når man taler om at spise bestemte fødevarer, så betyder det i min optik, at spise noget med mindre energi. Noget der indeholder protein, så muskelmassen bevares. Jeg behøver vel ikke at nævne træning? En pæn mave kræver træning og masser af motion.

Jeg kan ikke lide motion og vil kun spise mig slank

Det svarer vel til at jeg siger, at jeg gerne vil tjene penge, men ikke gider arbejde. Man bliver tynd af at spise mad med mindre kalorier end kroppen har behov for. Men musklerne skal trænes ellers mindskes de og man ender med at blive fedttynd. Hvis man synes det er en jungle så findes der i de fleste træningscentre en kostvejleder eller diætist, der kan rådgive om den korrekte ernæring, når man træner og gerne vil have en slank mave.

Ingen penge, ikke råd til sunde fødevarer eller træning

Hvis du er fattig, som så mange danskere efterhånden er, så kan det være svært at få råd til sunde fødevarer og træning. Træning er let. Træning behøver nemlig slet ikke at koste noget. Der findes masser af apps med træningsvejledninger du kan bruge. Fødevarer behøver heller ikke være dyre for at være sunde, du skal bare vende dig til at tænke sundt når du handler ind.

Skriv et svar