Inspiration til kuren

5 frugter der slanker

Selvom der er meget tvivl om, hvorvidt frugt er god til kuren eller ej, så har jeg alligevel fundet frem til, at der er en liste over frugter, som rent faktisk har en slankende effekt. Så det er godt nyt hvis man har en sød tand.

Honningmelon

Den meget lave kalorietæthed i melonen gør et stykke honningmelon til perfekt slankemad. Du får også en pæn portion C-vitaminer og en stribe vigtige mineraler, som er vigtige for kroppens mange funktioner. Det bedre er jo, at den er dejlig sød!

Hindbær

Hindbær er spækket med stoffer, som beskytter dit immunforsvar!Hindbær er tætpakket med mikroskopiske plantestoffer, der styrker dit immunforsvar og beskytter dig mod inflammation (betændelse).
Ny forskning peger desuden på, at rheosmin – ét af de aktive stoffer – kan øge forbrændingen i fedtcellerne. Så det er godt nyt!

Cantaloupemelon

Endnu en melon indtager listen over slankende frugter. Cantaloupe er meget kaloriefattig, og så bugner den af C-vitamin – 300 g dækker hele dit dagsbehov af det vigtige vitamin. Du får også en masse kalium, der gavner dit blodtryk. Så spis gerne løs af denne melon, det gavner din krop meget mere end du tror!

Jordbær

Dette bær er der nok mange der jubler over, nu når denne indtager listen. For jordbær er og bliver en meget lækker og frisk spise. Selv om bærrene er søde, indeholder de meget lidt glukose, som er den form for sukker, der påvirker blodsukkeret. Bare 100 gram jordbær dækker hele dit dagsbehov for C-vitamin og giver dig 6-7 pct. af dine kostfibre. Så spis endelig løs.

Abrikos

Abrikos er ikke så udbredt en spise herhjemme, men det kan den hurtigt blive med de gavnende effekter den har.Takket være det lave energiindhold kan du spise løs af de friske abrikoser uden at bekymre dig om at sprænge kaloriebudgettet. Abrikoser giver også en masse betacaroten, der beskytter dig mod øjensygdomme.

Så vær endelig ikke frugtforskrækket, for de har gavnlige effekter om du så er på kur eller ej.

Skriv et svar