Lækker tunmousse
Spis en lækker omgang tunmousse
Hvis du mangler en lækker forret, så overvej om du ikke lige skal lave en lækker omgang tunmousse. Tunmousse kan spises til en hver slags fest, som du holder. Det smager super lækkert, og det er utrolig nemt at lave.
Indgredienser til denne tunmousse
2 dåser tun iolie
1 tsk revet løg
100mayonnaise
1 spsk creme fraiche
1 spsk tørrede dildspidser
Saft af
1 lille citron
Salt og peber
5 blade husblas
¼ l piskefløde
4 spsk olivenolie
1 stort bundt kruspersille
1 usprøjtet citron
Evt. krondild
Sådan gør du
Du skal begynde at hælde lidt af olien fra tunen. Derefter skal du bruge en elpisker eller en gaffel og mose tunen i en skål med revet løg, mayonnaise, creme fraiche, dildspidser og citronsaft. Rør det hele sammen og smag det til. Fyld moussen i en form ( skyl derfor først formen af med koldt vand, så hænger den ikke fast ). Så kan den derefter stilles i køleskab mindst 1/2 døgn.