Bliv sund med fisk
Selv om det ikke nødvendigvis slanker, hvis man spiser en masse fisk, så er det alligevel en afsindig god ide at gøre. Hvis du bare sørger for at få mindst 350 gram fisk om ugen, nedsætter du nemlig risikoen for en række sygdomme.
Let at lave
Fisk er oveni utrolig let at lave. Det kan tilberedes på et hav af forskellige måder, og hvis du ikke har ret meget tid til at lave mad så tager det som regel kun 5 minutter at stege en frisk fiske filet. Du kan jo kombinere med en light sovs og lidt kartofler. Lettere bliver det vist ikke at lave aftensmad.
Forskellige typer af fisk
Der er forskel på fisk. Overordnet set kan de deles op i fede og magre typer. Du kan dog roligt spise løs af begge slags. De 200 gram af de 350 gram om ugen bør være fede fisk så som laks eller makrel. En god huske regel er at to hovedmåltider om ugen bør være fisk og så kan man jo også let bruge det som pålæg.
Men husk!
Husk dog at panering ikke er særlig sundt eller slankende. Skal du tabe dig skal du derfor så vidt muligt undgå at spise for meget paneret fisk.