Motion

Er løbesko vigtige for en god slankekur?

Ja, er det korte svar. I hvert fald hvis du vil i gang med at løbe. Eller faktisk også hvis du bare gerne vil være sund ved at gå nogle lange ture. Løbesko støtter dine fødder på en helt anden måde end almindelige sko, og hvis dine fødder ikke er støttet korrekt, så sætter det spor hele vejen op gennem kroppen, især i ryggen.

Mine erfaringer

Jeg begyndte for nylig at løbetræne, og jeg startede i mine almindelige udtrådte sneakers, da jeg tænkte jeg først ville se om det var noget for mig. Stor fejl. Jeg nåede ikke at løbe mange ture, før jeg fik ondt i mine ankler, mine ben (ud over de naturlige muskelsmerter når man starter på noget nyt) og min ryg. Jeg snakkede med en bekendt, som løber meget, og hun sagde at det da var fordi jeg havde de forkerte sko. Og at jeg måtte ud og investere i et par løbesko. Og jeg må indrømme, at det har gjort min løbeoplevelse så meget bedre. Selvom jeg stadig er nybegynder, er det en helt anden – fed – oplevelse, når man har udstyret i orden. Og det er bare så vigtigt at passe på vores fødder, de skal bære os gennem hele livet.

Bonus ved mine nye løbesko

Og en ekstra bonus ved mine nye løbesko er, at jeg også bruger dem, når jeg skal på tur med familien. Når ungerne gerne vil gå rundt i Zoologisk Have i 4-5 timer, er det lige pludselig ikke noget problem, for mor har sine løbesko på og kan klare meget mere end hun kunne før i flade stive støvler eller sneakers uden stødabsorbering. Som mor og som kvinde der bare gerne vil holde sig i form, kan jeg derfor klart anbefale alle at anskaffe sig et par løbesko. De er alle pengene værd.

Du kan se et stort udvalg og købe dine løbesko her: http://www.billigsport24.dk/lob/lobesko

Se flere billige løbesko her.

Skriv et svar