Alt om slankemad

Sund og slank morgenmad

Sund og slank morgenmad er altid en god start på dagen – ikke nødvendigvis fordi du skal tabe dig – men fordi man derved ved, at kroppen får de næringsstoffer og energi, som den har brug for, for at opnå en god kickstart fra morgenstunden. Det er både sundt for krop og for sjæl, at starte godt ud med et sund måltid mad om morgenen.

Skyr med på vejen

Man kan efterhånden få utrolig mange udgaver af skyr i portionsstørrelse, hvilket er rigtig godt til dem, som har brug for at spise på vej til eller fra arbejde. Det er perfekt som en hurtig morgenmad efter træning eller et proteinrigt mellemmåltid eller måske endda en dessert. Et godt bud på en skyr, er Thises med skovbær og tranebær, da den er økologisk og indeholder ganske lidt rærsukker. Der er ca. 130 kcal i et bæger, hvilket er perfekt. Den har en fantastisk smag, men det er en relativt lille portion, så halvanden havde nok været ideelt. Alternativt kan man toppe med en lille håndfuld All Brans eller havregryn.

Ristet rugbrød er sagen

Hvis man ikke er skyr fan, og i øvrigt bare gerne vil spise sundt og ikke nødvendigvis har til formål at tabe sig, så er noget af det lækreste og mest simple blødkogt æg, ristet rugbrød med masser af kerner og ost. Simpelt, sundt og lækkert. Det er nemt at lave derhjemme. Har man ikke overskuddet til det derhjemme, kan man i storbyerne også sagtens finde denne mættende morgenret på diverse kaffebarer.

Wasa sport

Knækbrødet er ikke ideelt grundet dets navn, men fordi den er rigtig god til at halvere sit kalorieindtag på i forhold til rugbrød. Samtidig indeholder dette fantastiske stykke knækbrød også fibre og fuldkorn, som er vigtig for kroppen.  Den ideelle morgenmad er at spise det med proteinholdigt pålæg, såsom 200 g hytteost  eller 100 g kylling/hamburgryg pålæg med agurkeskiver eller tomat. Så er morgenmaden i skabet.

 

 

Skriv et svar