Alt om slankemad

Broccolisalat og pulled pork

Broccolisalat:

Broccoli er helt vildt sundt, og hvor en normal broccolisalat indeholder en form for fed creme fraiche eller andet ikke så sundt, så har jeg fundet en opskrift på broccolisalat, som stadig har den cremedhed som normal broccolisalat, men hvor man i stedet for noget fedt, har brugt skyr, som faktisk er super sundt og rigt på protein. Dette gør denne broccolisalat fyldt med vitaminer og proteiner. Den er super simpel at lave og kan varmt anbefales hvis du ønsker noget sund og lækkert.

Pulled pork:

Pulled pork er sådan set forholdsvist sundt, og hvor man normalt ville putte pulled pork i hvidt brød eller burgerboller (som i opskriften jeg fandt) kan man som et sundere alternativ putte det imellem 2 stykker rygbrød og putte noget fedtfattigt coleslaw i, eller evnt. prøve det med broccolisalaten, og på denne måde gøre det til en sund ret, men som er fuld af smag og stadig har kød og bid i sig.
Her er opskriften på pulled pork.

Grøntsager og drikkevarer:

Husk altid at put friske grøntsager, bær og frugter i og til din mad, da dette vil gøre al din mad meget sundere. Drop det fedtede og usunde, og find sundere alternativer – tro mig det kan gøres.
Prøv at byt din sodavand ud med friskpresset juice eller noget æblemost fra dit lokale supermarked om ikke indeholder særlig meget sukker i stedet.
I stedet for at serverer chips til velkomstsnack når dine gæster kommer, så prøv med grøntsagsstænger og nødder – tro mig dine gæster vil stadig elske det.

 

Skriv et svar