Slankekure

Spis dig sund med 5 2 kuren

Slankekure eller livsstilsomlægninger er aldrig nemme at omstille sig til. Derfor er den bedste kur til at opnå den slanke linje at spise som man plejer det meste af tiden kombineret med restriktioner resten af tiden. Det er netop det, 5 2 kuren går ud på!

Behagelig slankekur

5 2 kuren lyder måske umiddelbart som en ønskedrøm for alle, der gerne vil tabe sig. Men, hvis du er en af dem, er den altså god nok. For hvis du delvist faster og holder dig til 500 kalorier to dage om ugen (som du selv vælger) og ellers spiser helt normalt og varieret, taber du dig nemmere og lettere end ved en ganske almindelig og traditionel slankekur.

Fidusen i det er, at du nemmere og lettere undgår at gå direkte i slikskålen, når du kommer hjem fra en lang arbejdsdag, da du ikke kun skal holde dig til en kålsuppe.

Sådan spiser du

På de normale dage under 5 2 kuren spiser du det, du plejer.  Det betyder, at du fortsætter med at spise det, som du ikke umiddelbart vil tage på. Du skal derfor ikke fortsætte med at spise en pose slik hver dag, da det ikke gavner kuren. Men plejer du at få et stykke chokolade eller to er det godkendt på kuren. Derudover skal du spise 600 g frugt og grønt hver dag. Dertil også kornprodukter af de grove af slagsen, fedtfattige mejeriprodukter og pålægstyper. Bliver du tørstig, så ty til vandhanen, da du undgår tomme kalorier på den konto.

Når du så er godt i gang, og er kommet til den tid på ugen, hvor du skal faste, må du kun spise to måltider om dagen: frokost og aftensmad. Her må hvert måltid bestå af 250 kalorier. Fordel endelig dagene, således at de ikke ligger op ad hinanden. Det gavner hverken dig eller kuren, da din forbrænding bliver sat i stå.

Spis fornuftigt og brug din sunde fornuft!

Skriv et svar