Slankekure

Simpelt trick til hurtigt vægttab

Man kan efterhånden sige, at der findes et hav af simple trick til et hurtigt vægttab. Der forskes hele tiden på området, da det er blevet et issue, som ikke kan ignoreres.

Flere og flere mennesker lider af overvægt som følge af overspisning og forkert valg af fødevarer, hvilket nu har ført til det nyeste inden for forskningen i hurtigt vægttab.

 

En halv liter inden måltidet

Som med alle andre simple tricks inden for dette område, er følgende næsten for godt til at være sandt.

For forskere på University of Birmingham mener, at de har fundet frem til den magiske nøgle til et hurtigt vægttab.: Den består af vand, vand og atter vand. For at drikke en halv liter vand tre gange om dagen før de store måltider vel og mærke, kan hjælpe dig med at sætte et godt og fornuftigt vægttab i gang.

Argumentet for dette er en grundig undersøgelse, hvor halvdelen blev bedt om at drikke en halv liter vand lige før hvert eneste måltid i 12 uger. Den anden halvdel blev blot bedt om at bilde sig selv ind, at de var mætte, før de satte sug til at spise. Gæt engang, hvad udfaldet blev?

Ja, man kan næsten ikke gætte det. Eller? Gruppen, som havde drukket vand, havde gennemsnitligt opnået et vægttab på 4,3 kilo. Sååååå med sund kost og motion ved siden af, vil kiloene jo rasle af kroppen! Det er selvfølgelig ikke noget nyt – vand er rensende for kroppen, og skyller de affaldsstoffer ud, som binder andre stoffer til kroppen. Så i gang med at drikke vand. Det gavner kun!

Hvis du er topmotiveret, og gerne vil se dine kilo rasle af kroppen, kan du læse dig til endnu mere vægttab motivation lige her.

Skriv et svar