Inspiration til kuren

Få inspiration til din slankekur med stenalderkost

Nu er sommeren snart over os og så er det på tide at begynde at tænke på at få smidt de ekstra par kilo, inden man skal ned på stranden og sole sig. Hvis du ligesom tusindevis af andre danskere drømmer om at slanke dig så er det en god ide at komme i gang med en slankekur allerede nu. Her på siden bringer vi dig inspiration til hvor du kan finde en god og effektiv slankekur.

 

Se dig godt omkring og find et koncept du kan lide

Der findes efterhånden så mange slankekure og forskellige slankekoncepter at der er noget til enhver smag. Det er derfor en god ide at lede lidt omkring inden man springer på en slankekur. Der er efterhånden mange gode hjemmesider, der kan hjælpe dig med at vælge en god kur, for eksempel på den store slankeportal iduva. Der er også meget hjælp at finde i mange af de danske magasiner og blade. Magasinet Q har således fornyligt bragt et par artikler om stenalderkost, der er ret hot for tiden.

 

Hold fokus på målet

Når du først er kommet i gang med din slankekur så er det vigtigt at du hodler fokus på dit mål. Lad være med at give op med kuren bare fordi det i et stykke tid ser ud til at du ikke gør fremskridt. Hold derimod tankerne fast på hvor mange ting i dit liv, der kan blive bedre når du bliver et par kilo lettere, og glæd dig så til at komme til at vise din nye lækre krop frem på stranden til sommer.

Hvis du har flere gode råd til hvordan man slanker sig og kommer i sommer form så del dem gerne med os her på siden.

Skriv et svar