Opskrifter

Pulled pork sandwich med broccolisalat

Broccolisalat

Det vrimler med opskrifter på salater. Det er dejligt, fordi det er sundt og smager godt. Broccoli kan spises råt eller kogt. Det kan anvendes som tilbehør eller som en hovedingrediens. Broccoli kan spises i salater eller som snacks i madpakken til børnene. Jeg har fundet en internetside, hvor man kan finde alverdens broccolisalater. Eksempelvis cremet broccolisalat, italiensk broccolisalat, fedtfattig broccolisalat, nem broccolisalat, pastasalat med broccoli og kold kartoffelsalat med broccoli. Broccoli kan serveres til kødretter, forskellige sandwich eller som vegetarisk hovedret.

Pulled pork sandwich

Broccolisalat kan blandt andet serveres til pulled pork sandwich. Det du skal være særlig opmærksom på her er det høje kalorieindhold.

Du skal bruge 2 kg kamsteg, uden svær og ben. Derudover skal der laves Rub og Barbecue-sauce. Da pulled pork er en lækker ret med mange kalorier, kan man skære ned på kalorierne ved at servere en broccolisalat til. Således skal man sørge for at fylde mest salat på tallerkenen og mindre sandwich.

Når du laver pulled pork skal du følge en vejledning eller opskrift. Jeg har fundet en side på internettet med en masse opskrifter på både marinader og saucer. Der kan man blandt andet også finde en opskrift på kyllingerub og pikant dry rub.

Pulled pork

Pulled pork er langtidsstegt svinekød. Retten er let at lave, men kompliceres dog, hvis der også skal laves rub, sauce og salat. Pulled pork laves som regel af nakkekødet fra en gris, uden for meget fedt og sener. I butikkerne sælges det ofte under navne som nakkesteg. Vi kender traditionelt retten fra USA. Der er mange danskere, der endnu ikke har smagt pulled pork endnu. Ud over at spise pulled pork til sandwich, kan det også bruges i burgere, pitabrød og madpandekager. Der er ikke nogen tvivl om, at det kan blive en vældig populær ret. Men det kræver tålmodighed, da svinekødet skal tilberedes i nogle timer. Det er populært at grille svinekødet, så man opnår denne trævlende effekt, som man får ved pulled pork. For dig der gerne vil slanke dig, skal du ved denne ret være særlig opmærksom på de skjulte kalorier. De findes og du kan nedsætte dem ved at spise godt med grønt til retten, så det grønne hjælper dig med at blive mæt. Men fordi du vil være slank, behøver du ikke sulte dig selv. Det gælder bare om at finde den rette potionstørrelse og fordeling på tallerkenen. Og selvfølgelig masser af motion.

Billede: B.Positive.2014

Billede: ohsarahrose

Skriv et svar