Opbevaring af sund mad
Opbevaring af din mad
Vi kender alle sammen det, med at vi har lavet for meget mad, eller vil gemme noget til madpakken, men hvilken måde er bedst? Det er som er vigtigt, er at vi vælger den rigtige emballage, derfor vil jeg give nogle gode råd. Så din mad forbliver sund.
Fryseren
Vælg glas frem for plastik, hvor du kan. Glas afgiver færre stoffer end plastik.
Brug kun emballage til det, det er beregnet til.
Kom kun varm mad i plastikbeholdere, der er lavet til formålet.
Genbrug den originale emballage, hvis du kan.
Undgå alufolie både i madlavning og til opbevaring.
Brug svanemærket madpapir.
Pak kød, der er pakket i modificeret atmosfære, om i en frysepose før frysning.
Køleskabet
Hvis man skal have glæde af sine rester, er det vigtigt, at maden er dækket til, så den ikke afgiver smag og tørrer ind. Det giver et godt overblik over køleskabets værdifulde rester, hvis man investerer i et par gennemsigtige opbevaringsbokse. På denne måde vil du have sundmad længe.