Alt om slankemad

Kartoffelsalat og rødkålssalat

Kartoffelsalat:

Kartoffelsalat behøves ikke nødvendigvis være en kold, fedtholdig og lidt kedelig salat. Kartoffelsalat kan faktisk gøres rigtigt spændende og lækkert. Kartoffelsalat kan proppes med alverdens spændende og lækre grøntsager, og serveres til grillet kylling, og på denne måde være en super sund og velsmagende ret som alle kan lide.
Du kan krydre den lige netop efter din smag, og efter hvilke grøntsager du kan lide, men som en start har jeg givet jer lidt inspiration i nedenstående link.
Her er en opskrift på kartoffelsalat.

Rødkålssalat:

Rødkålssalat er endnu en meget velsmagende og sund ret som varmt kan anbefales. Rødkål behøves ikke serveres som de gør juleaften, men kan serveres sprødt og lækker med massere af smag som en nærende salat til et stykke kød om sommeren.
Her er en lækker opskrift på rødkålssalat.

Sundt og simpelt:

Husk at lige meget hvilken ret du har tænkt dig at lave, og hvor meget du vil gøre ud af at lave lækkert og spændende mad der stadig er sundt, så behøves det ikke være så indviklet hver dag. Ting kan både være sunde og simple. Skær gulerødder, agurker og tomater ud og steg et stykke laks og sørg for at drikke det med vand til og evnt. et halvt stykke rugbrød, så har du en simpel ret.
Selvom jeg varmt kan anbefale at bruge mere tid på at lære at lave sund mad der stadig er spændende og fuld af smag, så husk det ikke altid behøves være sådan.
Vær realistisk omkring dine mål hvad sundhed angår…

 

Skriv et svar