Opskrifter

Flæskesteg og tomatsuppe

Flæskesteg:

Siden jeg var helt lille har flæskesteg været et stykke kød med sværd der var fyldt med fedt, der blev serveret med kartofler og sovs til. Helst uden grøntsager. Men jeg har faktisk indenfor de seneste par år opdaget at flæskesteg er et fedtfattigt stykke kød som kan serveres på mange lækre måder, hvor den er blevet krydret på en spændende måde så den er fuld af smag, og så serveret med en kæmpe masse grøntsager til. Som lækker sommermad der er sund og fuld af smag.
Prøv at putte forskellige krydderier på din flæskesteg, tro mig det kan smage godt!
Her er en opskrift på flæskesteg.

Tomatsuppe:

Tomatsuppe er endnu en af de retter som jeg tænker på som at være lidt usund. Som jeg husker tomatsuppe fra da jeg var lille var det en suppe fuld med fløde, hvor der blev serveret hvidt flute til.
Men tomater er faktisk rigtigt sunde, og er fuld af smag og kan på en ret simpel måde laves til tomatsuppe i en sundere version som stadig smager virkelig godt!
Her er en lækker opskrift.

Rugbrød og grøntsager:

Husk altid at server massere af grøntsager til din mad ligemeget hvad du laver. Selv til tomatsuppe kan gulerod-, agurke- og selleristænger være super lækker tilbehør som vil gøre din ret ekstra sund.
Drop det hvide brød til suppe og andre retter, og byt det ud med rugbrød – som eventuelt kan have været i risteren en tur for at gøre det lidt sprødt.

 

Billede: stu_spivack

Skriv et svar