Alt om slankemad

Få en flad mave

Er du klar til en sommer i den nye flotte modebikini?

Hvert forår lurer dette spørgsmål som en tilbagevendende trussel for mange kvinder, yngre som ældre.

Den fredsommelige snack

De lange vintermåneder har gjort den lille usunde snack næsten ufarlig, for der er jo længe til sommer… En enkelt godbid gør jo heller ikke nogen fortræd…

Og så pludselig er det gode vejr her. Det fejler aldrig.

Bikinisæsonen truer. Og den lokker, for alle kan jo lide at tage sig godt ud og udstråle sundhed.

Og vejen til den attråede flade mave behøver altså ikke være et ondsindet forhindringsløb med dejkasteren vraltende forpustet i hælene på en.

Opskrift på en flad mave

Der er mange måder at nå målet den smukke krop på. Nogle mener, at motion og uendelige gentagelser af mavebøjninger er det vigtigste, andre mener, at kosten er altafgørende.

Begge dele spiller ind, og i øvrigt er dine behov forskellige, alt efter hvem du er (alder, kropsbygning, motionstilstand), hvad du laver til daglig, og selvfølgelig hvad du vil opnå.

Kosten er…

Kosten et godt sted at starte, hvis man vil leve et sundere liv eller tabe sig. Maden virker nemlig ind på din lyst til at bevæge dig fysisk.

Det lyder umiddelbart fristende at nøjes med blot at skære ned på mængden på tallerkenen, og det kommer man da også et stykke af vejen med. Alting har imidlertid sin tid.

Opskrifter, der giver flad mave

Bedre er det, hvis du samtidig omlægger din kost i sundere retning. Og uden kost og drikke, duer helten som bekendt ikke.

Desuden kan maden jo godt være velsmagende og mættende, selv om den både er nærende, fedtfattig og sund. Her er ti opskrifter, der giver dig en flad mave.

Kom ind i kampen – jeg er med dig!

Skriv et svar