Inspiration til kuren

Få en flad mave til sommerferien!

Bliv sommerklar!

Døjer du også med et par ekstra kilo som har hobet sig op i løbet af vinteren? Så er det på tide, at smide dem igen for sommeren er lige om hjørnet! Her får du et par råd til hvordan man får en flad mave.

1. Undgå at spise to til tre timer, før du går i seng.

Din krop sætter tempoet ned, når du lægger dig til at sove, så forbrænding er ikke så høj som den er i løbet af dagen, hvor man er mere aktiv. Der er derfor større chancer for, at man lagre calorierne som fedt, hvis man spiser det for sent på aftenen.

2. Spis sundere.

Den er desværre åbenlys, og det er ingen hemmelighed at en sund diet vil resulterer i en flad mave, og mindre fedt på kroppen. Både grøntsager, frugt og fuldkorn er grundlæggende, hvis du vil spise sundt. Du kan også prøve, at drikke grøn the.

3. Spise oftere, men mindre portioner

Istedet for at spise tre store måltider i løbet af dagen, så prøv istedet at spise flere mindre måltider spredt ud på hele dagen. På denne måde opretholder du blodsukkeret samt din forbrænding, hvilket på længere sigt vil resultere i en flad mave.

4. Træning for en flad mave

Træn aerobisk hver dag. Det hjælper ikke at du kan tage 100 mavebøjninger, hvis der er lag af fedt som dækker 6dine muskler. Prøv istedet at forbræde fedtet ved fx roning, hvor du får inkorporeret hele kroppen og mange store musklegrupper. Svømning hjælper ligeledes, og får sat mange musklergrupper igang, Vigtigst af alt er at du finder en sportsform, som du nyder at dyrke, og hvor du kan komme afsted, når det gælder. Du kan eventuelt supplere med mavetræning.

Med disse råd tager du et skridt i den rigtige retning, og kan arbejde dig hen imod den flade mave og bikini formen. God sommerferie!

http://www.femina.dk/Motion-og-sundhed/Traening/2011/07/1129-Traen-dig-til-en-flad-mave.aspx

http://www.wikihow.com/Get-a-Flat-Stomach-in-a-Week

http://www.health.com/health/gallery/0,,20385798_7,00.html

Skriv et svar