Inspiration til kuren

Benyt surdej til slankekuren

Mange af os der kæmper med vægten kan ikke helt undvære brød. Det er simpelthen så fast en del af den danske mad tradition, at det næsten kan give en depression at skulle undvære brødet. En god måde hvorpå man kan fortsætte med at spise brød, men dog stadig kan opnå en sundere kost er ved selv at bage sit brød. Det er selvfølgelig vigtigt at det er rugbrød, og derfor er det nødvendigt at vide hvordan man laver sin egen surdej hvis man skal godt i gang. Det er for resten også blevet super hipt at lave sin egen surdej.

Hvad er surdej

Surdej er den helt specielle dej, der giver smagen til rugbrød. Surdej kan man nøjes med at lave en enkelt gang og derefter kan man fodrer den så man altid har dej klar til en portion rugbrød. Du kan læse en masse tips om hvordan man holder surdejen ved lige på den her side.

Lær at lave din egen surdej

Men hvorom alting er. Surdej skal der til og hvor finder man så en god opskrift? Der er faktisk allerede et hav på internettet. Prøv Meyers opskrift på den her side. Den er både god og meget grundlæggende. Eller hvis du har mere tillid til at en rigtig bager ved hvordan man gør så tjek den her gode opskrift.

Hvis du selv har haft gode resultater med at bage din egen slankende rugbrød så del din viden med os andre ved at skrive en kommentar nederst på siden.

 

 

Billede: YoAmes

Skriv et svar