Slankekure

Slank dig med stenalderkost

Hvis du som mange andre gerne vil tabe dig inden at sommeren er over os så kunne det være du skulle prøve kræfter med en slankekur baseret på stenalderkost. For hvis du er glad for at lave mad og beslutter dig for at prøve kræfter med en kur baseret på stenalderkost så er der faktisk rigtig godt nyt. Den danske stjernekok Thomas Rode har nemlig udgivet en hel kogebog spækfyldt med gode opskrifter på sund og nærende stenalderkost.

Stenalderkost kort fortalt

Stenalderkost eller paleokost er en kost form hvor man forsøger at at holde sit mad til de mest grundlæggende madvarer. Der lægges således vægt på at inkludere simple madvarer som frisk frugt og ikke forarbejdede grønsager. Kosten ligger derfor egentlig ret tæt på hvad, der er hipt inden for det nye nordiske køkken og andre trendy nye kulinariske retninger. Hvis du er nysgerrig på at lære endnu mere om hvad stenalderkost er så kan du læse meget mere på den her spændende hjemmeside, der udelukkende beskæftiger sig med emnet.

Lad dig inspirere

Hvis du hellere vil søge inspiration fra det store udland så er der også masser af steder at lade sig inspirere. Du kan for eksempel finde masser af gode opskrifter på denne hjemmeside. Og hvis du har brug for endnu mere inspiration kan du tage en søgning på google og se hvad du finder.

Hvis du går i gang med en slankekur baseret på stenalderkost så er vi meget interesserede i at høre mere om dine erfaringer her på siden. Så hvis du vil skrive en kommentar en gang imellem om hvordan det går så vil vi være meget taknemmelige.

Skriv et svar