Slankekure

Tab dig med en kålsuppekur

Du har sikkert hørt og læst om mange forskellige slankekure gennem tiderne. Overalt i verden slås man med fedme og overvægt, selvom en stor del af befolkningen sulter. Verdens mad og goder er ulige fordelt. Desuden er et af de største problemer til fedmeproblemet, at vi spiser på en forkert måde. Vi skal spise sundere og mindre portioner. Det er jo heller ikke sjovt at kun spise de sunde og kedelige måltider, de fleste ønsker også et stykke chokolade eller en kage sammen med en sodavand. Men vi er godt klar over, at det især er sukker og fedtstof, som vi dagligt spiser alt for meget af. Men er vi villige til at betale prisen? De fleste ønsker jo en slank og veltrænet krop, da det dels er sundere og giver et længere liv, samtidig med at det også giver prestige med et sundt udseende. Så i den sidste ende er det et valg, som den enkelte må afgøre med sig selv. Enten holder du dit forbrug af usunde madvarer på et absolut minimum, ellers er du tvunget til at skulle ud og motionere mindst en time om dagen, for at du kan forbrænde din usunde kost. Hvis du intet foretager dig, så vil du desværre kunne forvente at tage på i vægt i årene fremover, og det er ikke en optimal løsning, hvis du ønsker at leve et langt og sundt liv. Men før du starter på en større slankekur og ny planlægning af din kost, så se denne artikel fra TV2, hvor eksperterne gør os opmærksomme på, at vi ikke må overdrive, da vi så også kan blive syge. Mange lider af en ret ukendt sygdom, der hedder ortoreksi, som er en person, som er besat af sundhed og træning. Det kaldes for sundhedsfanatisme. Læs her hele artiklen om den syge sundhed.

Gode råd til at tabe nogle kilo

Her vil jeg opremse mange gode råd til, at man kan slanke sig. Du kender sikkert de fleste i forvejen.

  • Spis mindre portioner
  • Drik mere vand i løbet af dagen
  • Skær ned på dit forbrug af sukker og fedt
  • Dyrk mere motion
  • Følg en slankekur, som består af sundere kost samt motion

Der findes i dag masser af hjemmesider, bøger, magasiner og TV-programmer, som alle vil give gode råd og slankekure til alle. Jeg kan anbefale bladet Fitliving, og her kan du læse om 29 råd om at blive mere slank og sund.

 

Effektiv slankekur uden grænse for portionens størrelse

 

Denne overskrift lyder nok underlig og lidt provokerende, men den er egentlig god nok. Så længe du spiser sundt, så må du faktisk spise store portioner, så din forbrænding automatisk vil sikre dig et vægttab. Hvis du kun spiste usunde kalorier, så vil denne mad jo ikke blive forbrændt ordentligt, og du vil tage på i vægt. Hvad er så sund mad? Der findes mange eksperter, som gennem tiderne er kommet med mange gode råd om dette. De fleste er enige om, at rå grøntsager er de bedst virkende fødevarer, som dels er sunde og slankende, idet de strutter af vitaminer og indeholder intet usundt fedt eller sukker. Jeg fandt et eksempel i Femina på en kålsuppe, hvor du må spise ubegrænset af denne. Det er et virkeligt sundt og vegetarisk måltid, som de selv kalder for en fedtforbrændings-suppe. Læs her hele opskriften på en sund kålsuppekur, der hurtigt vil hjælpe dig til en flottere figur og et sundere liv.

 

Skriv et svar