Slankekure

Spis let maven flad

Spis maven flad

Spis maven flad er et begreb man ofte støder på. Spørgsmålet er hvad det helt konkret betyder. Det giver jo ingen mening at spise og blive slank eller gør det?

Spis dig slank

Du kender sikkert kalorier og kilojoule. Det er et ord for den samme ting, nemlig energi. Det er to forskellige enheder, som begge kan bruges som udtryk for energi. Når man spiser et måltid kan det således indeholde meget energi eller lidt energi. Folk der er på kur, kender helt sikkert til deres daglige energibehov. Det er bare spørgsmålet om de overholder det. Hvis man spiser mere end sit energibehov tager man på, det sætter sig hos mange kvinder på mave, lår og hofter. Hvis man spiser mindre end sit behov taber man sig. Hvis man spiser forkert taber man endda også muskelmasse og det tager mange måneder at genvinde den igen. Derfor skal man altid sørge for at få professionel vejledning, når man skal på kur.

Maven bliver flad af sund kost

Det er en sandhed, der kan modificeres. Hvis du spiser meget af det sunde mad, kan du jo godt tage på alligevel og så bliver din mave ikke slank. Undersøgelser tyder også på at de bedste resultater opnås ved en kombination af træning og sund kost. Det ville jo være fjollet ikke også at træne sine mavemuskler, når man alligevel vil have slank mave. Det er logisk at hvis man spiser forkert og træner sin mave, så vil maven ikke være pæn alligevel. Vi kender alle til typen der siger: Jeg forstår det ikke, jeg har trænet hver dag, men min mave er stadigvæk ikke slank!”. Det er her professionel vejledning skal iværksættes, fordi der må være noget galt i slankningsstrategien. Så hvis du vil have en flad mave, sørg for at kombinere sund kost og træning.

Skriv et svar