Mors tips

Undgå impulskøb – køb ind over nettet

Vi kender det alle sammen: vi er på kur, og vi har brug for at handle ind til ugens stramme madplan. Du er sulten. Målrettet går du gennem butikken og fylder kurven med spidskål, fedtfattigt fars, æbler og appelsiner. Du sender lange blikke ned gennem slikafdelingen, men vælger den kloge løsning og går en anden vej op til kassen.

Der er kø, så du har rigtig god tid til at flirte med den chokoladeskildpadde, der ligger over båndet og kigger på dig. Det er næsten som om, den fortæller dig, at den gerne vil med hjem. Din rygrad føles mere og mere som gele, og til sidst bukker du under og nærmest kyler skildpadden ned på båndet blandt alle de sunde alternativer.

Køb køkkenudstyr online

Samme scenarie kunne ske på en tur i centret, hvor du bare lige skal i isenkræmmeren efter en ny pande, men pludselig finder du dig selv på den nærliggende café med en stor caffe latte foran dig. På nettet kan du finde alt det, du skal bruge til den sunde madlavning.

Som regel er det endda billigere end at gå i en fysisk butik, fordi webshops ikke har udgifter til butikslokaler og ekspedienter. Indimellem er der endnu mere at spare, og det er der blandt andet lige nu, hvis du gør brug af en VidaXL rabatkode. Hos VidaXL finder du alt i køkkenudstyr til super skarpe priser – og så undgår du at blive fristet.

Få madvarerne bragt til døren

Du kan faktisk helt slippe for at sætte dine ben i den lokale dagligvarebutik igen og dermed at stå ansigt til ansigt med de lækre chokoladeskildpadder på hylden. Rigtig mange steder kan du efterhånden købe dine dagligvarer online og få dem bragt lige til døren. Du betaler selvfølgelig porto, men sammenlagt viser undersøgelser, at du sparer penge ved at handle online, da du undgår de mange impulskøb. Coop har et rigtig stort og lækkert udvalg, og med en Coop rabatkode får du dine dagligvarer endnu billigere.

Køb aldrig ind på tom mave

Er du sulten, har du større chance for at fylde kurven med usunde impulskøb. Derfor er et godt råd altid at handle ind efter et solidt måltid. Det gælder også, hvis du klikker dine varer i kurven hjemme fra sofaen. Sørg for at spise godt inden, så har du mindre tilbøjelighed til at klikke ind på faner med slik og chokolade.

Skriv et svar