Mors tips

Sund julefrokost er en god adspredelse

Står du for at arrangere julefrokost i firmaet? Så er det ikke for sent at begynde at tænke påmenuen allerede nu.  Særligt ikke hvis du har nogle helt specielle krav til kvaliteten og smagen i din julefrokostmenu. Derudover skal der både arrangeres lokaler og events til din julefrokost. Så ja – der er rigeligt at tænke på.

Flere og flere virksomheder stiller sund mad til rådighed i kantinen og sportsfaciliteter til medarbejdere. Sunde medarbejdere nedbringer sygefraværet og gør mennesker gladere. Hvorfor ikke fortsætte den sunde linje når det kommer til julefrokosten?

Sund julemenu

Julefrokost er typisk ikke forbundet med sundhed. Derimod fed og saltet mad samt masser af søde sager og alkohol. Find et cateringfirma der kan tilbyde en sund og bæredygtig kvalitetsmenu. Jespers Torvekøkken tilbyder 3 typer julefrokostmenuer, men ved store selskaber kan der sagtens laves andre løsninger. Virksomheden har også god erfaring med at lave mad til vegetarer, så de også kan være med på julefrokosten. Læs mere om julemenuerne og konceptet her.

Ønsker du, at dine medarbejdere skal have nemmere ved at tage sunde valg dagen derpå, kan du eventuelt kreere en lille goodiebag med et nemt og sundt alternativ til den klassiske tømmermænds mad.

Aktiviteter

Julefrokosten er traditionelt et event, hvor vi sidder rigtig, rigtig meget ned. Når først der er snaps nok indenbords, bevæger folk sig op på dansegulvet og vælter rundt. Det kan du sagtens lave om på i år. Sørg for at arrangere nogle sjove stafetter og lege. Det kan være lege, hvor man bruger hovedet, kroppen eller skal være ekstra kreativ indenfor jeres arbejdsfelt.

Hvis du generelt ønsker at skabe en sundere jul for dine medarbejdere, er der massere af tiltag, du kan tage i løbet af december. Arranger et velgørenhedsløb med julekostumer, bestil sunde julesnacks hos dit kantinefirma og lad være med at give den sædvanelige julekurv i gave. Dine medarbejdere skal nok få julegodter nok andre steder.

Skriv et svar