Motion

Kom i form med stenalderkost og løbetræning

Så er sommeren snart over os og det er en god ide at finde løbeskoene frem og indstille kostplanen på noget lidt sundere og mere nærende mad, så du kan komme i topform til sommerens udendørsliv.

 

Kom godt i gang med løbetræningen

Mange af os kommer let lidt ud af form om vinteren fordi det kan være svært at motivere sig til at tage ud at løbe når det er blæsende og koldt. Det er derfor super vigtigt at du tager det stille og roligt med dit løb indtil du er helt varm igen. Ellers risikere du nemlig at få en fibersprængning eller en anden sportsskade. Inde på I Forms hjemmeside kan du finde nogle gode løbeprogrammer der sikrer dig at du ikke går får hårdt på med løbet lige fra start. Når du så synes at det begynder at køre med løberiet så kan du jo begynde at planlægge om du vil stile efter at komme med til et af året mange spændende løb.

 

Få ekstra energi med lækker stenalderkost

Ud over løb og motion er det også vigtigt at spise sundt og nærende hvis du skal være på toppen til sommer. En af de mest hotte ting for tiden er stenalderkost, et program der er baseret på at spise så naturligt som muligt. Kosten går simpelthen ud på at spise frisk frugt og grønt og ikke forarbejdede madvarer. Hvis du synes det lyder spændende så kan du nu købe en hel kogebog på dansk med en masse spændene opskrifter på retter baseret på stenalderkost.

Når først du er kommet godt i gang med løb og sund kost så er det helt garanteret at du nok skal komme til at høste godt med ekstra opmærksomhed når du gør din entre på stranden til sommer.

Hvis du har endnu flere gode tips til hvordan man kommer i form inden sommeren er over os så del dem gerne med vores læsere her på siden.

Skriv et svar