Opskrifter

Nemme forretter

Står du lige og mangler du nemme forretter, eller vil du bare gerne have noget inspiration til nemme forretter? Så læs med her og få en masse ideer til nye, nemme opskrifter.

At finde perfekte, nemme forretter kan være en kamp! Og hvad passer egentlig til resten af menuen? Heldigvis findes der utallige nemme forretter og jeg har fundet en masse opskrifter på netop nemme forretter! Jeg har blandet andet fundet opskriften på jomfruhummer med persillepesto, som kan ses herunder. Jeg har selvfølgelig også fundet en masse andre opskrifter på nemme forretter, og de kan se her, så kan du selv vælge hvilken du vil prøve kræfter med.

Jomfruhummer med persillepesto

  • 1 bundt bredbladet persille
  • 200 g smuttede mandler
  • ½ dl æbleeddike
  • Ca. 2 dl rapskimolie
  • 6-12 friske jomfruhummere fra fiskehandleren (1-2 per person)

Tilbehør

  • Flute

Sådan gør du

Vask og tør persillen, og hak den groft. Blend den med mandler og æbleeddike. Tilsæt olien lidt efter lidt. Pestoen skal ikke blendes for meget, da den skal have en lidt grov konsistens. Kom den i et skoldet glas. Flæk jomfruhummerne med en skarp kniv – skær fra hovedet ned til halen. Fjern mavesækken oppe ved hovedet, og fjern tarmen ved halen. Pensl jomfruhummerne med persillepesto, og læg dem på en hed grill med kødsiden opad. Grill dem 3-4 min., vend dem, og grill dem 1- 2 min. på kødsiden. Server med ekstra persillepesto og flute til.

Tip: Persillepesto smager godt i sandwich, til fjerkræ og fisk. Du kan også røre pestoen med mere olie og bruge den som salatdressing. Persillepesto i glas med låg kan holde sig en uge i køleskabet.

Skriv et svar