Motion

Skiferie er en god måde at slanke sig på!

At stå på ski er rigtig god motion til hele familien. I løbet af seks timer kan du forbrænde hele 3000 kalorier ved at stå på ski, og det er sjovt i samme ombæring. Det kræver dog det rigtige udstyr, og skibukser er med til at sikre, at du holder dig tør og varm. Du kan finde masser af skibukser her.

Hvilke skibukser?

Som man så meget andet sportsudstyr, så er der en lang liste af do’s and don’ts, når man taler om skitøj og skibukser. Skibukserne skal fungerer som yderste skal, og holder dermed dine ben både tørre og varme. Dette kan meget hurtigt fremstå vigtigt, hvis du står på toppen af bjerget i et par dårlige skibukser, og får våde ben. Så bliver det en meget kold tur ned af bjerget, og måske slutter din skidag tidligt. 

Kriterier for skibukser

Et af de vigtigste elementer når man skal vælge skibukser er at membranen er lavet af Goretex. Goretex er vandtæt og åndbart. Stuffet kan holde vand ude, men lader til gengæld vanddamp passere gennem, hvilket gør stoffet perfekt til skibukser. Derudover så må dine skibukser gerne gå langt op omkring livet, så du ikke får sne i underbukser, hvis det skulle ske at du styrter. Hvis det er muligt, så skal der være seler eller bælte til skibukserne, så de holder sig oppe. Hvis du ikke har råd til et par ordenlige skibukser, så kan det være en god ide at låne dig til at par, siden det er en vigtig del af udstyret til en god skiferie.

 

Skriv et svar