Opskrifter

Nicoise salat med tun

Endnu en opskrift på en lækker middelhavs opskrift, denne gang på en god nicoise salat med tun.

 

Ingredienser:

En pæn tunbøf er mere delikat end den dåse tun, der sædvanligvis bruges i denne salat.

Portionen er til 1 person

150 g tun (optøet, supermarkedsvare)

5 g olivenolie

salt og peber

150 g kartofler

100 g grønne bønner

20 g løgringe

50 g tomat

25 g salat

kapers

 

Sådan gør du:

Kog kartoflerne møre, nip bønnerne, og kog dem 8 min. Læg løgringene i vand, så det skarpe kan fjernes, og skær tomat og salat i mundrette bidder. Pensl tunbøffen med olie, og steg den kort på begge sider. Drys med salt og peber, og skær den i tynde skiver.

Anret tun og grønt sammen, og pynt flot med lidt kapers.

Man kan læse om endnu flere sunde salater her på dette link:

Skriv et svar