Nicoise salat med tun
Endnu en opskrift på en lækker middelhavs opskrift, denne gang på en god nicoise salat med tun.
Ingredienser:
En pæn tunbøf er mere delikat end den dåse tun, der sædvanligvis bruges i denne salat.
Portionen er til 1 person
150 g tun (optøet, supermarkedsvare)
5 g olivenolie
salt og peber
150 g kartofler
100 g grønne bønner
20 g løgringe
50 g tomat
25 g salat
kapers
Sådan gør du:
Kog kartoflerne møre, nip bønnerne, og kog dem 8 min. Læg løgringene i vand, så det skarpe kan fjernes, og skær tomat og salat i mundrette bidder. Pensl tunbøffen med olie, og steg den kort på begge sider. Drys med salt og peber, og skær den i tynde skiver.
Anret tun og grønt sammen, og pynt flot med lidt kapers.
Man kan læse om endnu flere sunde salater her på dette link: