Opskrifter

Lækker milkshake

Milkshaken sætter for alvor gang i sommerfornemmelserne. Den kan fås i alle smags varianter og den kan købes utallige steder, og nu kan du lave den selv! Læs med og se hvordan du laver den skønne milkshake her.

Milkshaken er klassik. Den slukker tørst og er til den søde tand. Du har garanteret set den i tv, og købt den før, men har du lavet den selv? Nu er der ikke længere en undskyldning. Jeg har fundet en opskrift på femina.dk, se hvordan man laver en milkshake med lakrids herunder.

Det skal du bruge (2 personer)

3 dl mælk

2,5 dl vaniljeis

2 tsk. Fine Liquorice Powder

Sådan gør du

Pisk eller blend alle ingredienserne sammen, og server milkshaken i glas. Du kan evt. pynte kanten af glasset med din favoritlakrids som prikken over i’et. For at spice din milkshake op, kan du med fordel tilføje frisk frugt, revet citronskal med mere til din milkshare.

Sund milkshake

En stor fordel ved milkshaken er, at man med fordel kan erstatte alle de usunde ingredienser og lave en sund version. Se en sundere udgave af en milkshake med chokolade herunder.

Ingredienser

3 dl skummetmælk

2,5 dl skyr is med vanilje

2 tsk. chokolade proteinpulver

Fremgangsmåde

Pisk eller blend alle ingredienserne sammen, tilføj eventuelt mere chokolade proteinpulver efter behov. Server milkshaken i glas. Pynt eventuelt glasset med dine favorit frugter, jordbær og banan er gode sammen med chokolade. 

Andre opskrifter 

Inde på arla.dk er der en fin opskrift på en skøn milkshake med jordbærsmag. Se opskriften her. En anden opskrift har jeg fundet på milkshakeopskrifter.blogspot.dk. Denne opskrift er med chokolade, og du kan se den lige her.

 

 

Billede: 3liz4

Skriv et svar