Opskrifter,  Slankekure

Verdens bedste kur

To forfattere er blevet kendte for at skrive en god bog om slanketips, og her kan du læse om deres 10 gode råd. Vil du tabe dig − og må vægttabet godt holde? Så prøv disse opskrifter fra bestselleren “Verdens Bedste Kur” af Christian Bitz og Arne Astrup. De beviser om nogen, at slankemad bestemt ikke er kedelig! Her er bogen, der får kiloene til at rasle af og sørger for, at du aldrig tager dem på igen! Lyder det for godt til at være sandt? Du kunne jo teste kuren på egen krop, lyder opfordringen fra ernæringsekspert Christian Bitz og professor Arne Astrup, der er forfatterne bag bestselleren Verdens Bedste Kur.

 

Eksperterne er en professor og en  ernæringsekspert

Bogen er skruet sammen af erfaringer fra verdens største videnskabelige undersøgelse om kost og vægttab og bygger på helt enkle principper, der har dokumenteret effekt. Så du skal ikke tænke på kalorier, ekstreme sundhedsråd eller mystiske fødevarer. Kuren tager udgangspunkt i det nordiske køkken og begynder med en konkret 4-ugers madplan, som garanterer dig et vægttab på 1-2 kilo om ugen. Efter de fire uger fortsætter du til næste fase, hvor du laver mad efter bogens 80 sunde og lækre opskrifter, der hjælper dig til yderligere vægttab og en holdbar livsstilsændring. Verdens bedste kur – vægttab der holder” er udgivet på Politikens Forlag, 264 sider, 300 kr. Ernærings-ekspert Christian Bitz og professor Arne Astrup står bag teori- og kogebogen “Verdens bedste kur – vægttab der holder”, der udover konkrete 4-ugers madplaner også indeholder 80 sunde opskrifter.

Læs mere om Verdens Bedste Kur på i denne artikel:

Hvis du selv har prøvet kuren så vil vi meget gerne høre hvordan det er gået for dig, så skriv endelig en kommentar her under, det vil vi sætte meget pris på.

Skriv et svar