Mors tips

Et par tips til dig der skal holde konfirmation

Er det snart tid til at den næste eller sidste i familien skal konfirmeres? Nu hvor vi allerede er på den anden side af december, begynder tingene at spidse til. Der skal planlægges i lange baner; hvad skal der være på menuen? Skal vi selv lave maden? Skal vi bestille den udefra? Skal vi holde det ude eller hjemme? Mange spørgsmål melder sig, men der en måde at gøre det hele nemmere på hvis du spørger mig.

 

Vælg konfirmationsbuffet og spar dig for besværet

Det er bestemt ikke let at bestemme sig for, hvad man skal servere for sine gæster på den store dag. For ikke nok med, at det skal være lækkert, så skal konfirmationsbarnet også være inde over menueen, så der ikke bliver serveret noget, der ikke kan spises. For det går jo ikke med spektakel på den store dag! Men, der er en måde at gøre det hele nemmere på; og det er at servere konfirmationsbuffet.

 

Hvorfor lige konfirmationsbuffet?

Til det spørgsmål er der et meget godt svar; fordi det er nemt. Selvom det er hyggeligt at forberede maden selv til alle gæsterne, er det altså noget nemmere at bestille maden udefra i form af en konfirmationsbuffet. Det er meget tidskrævende at lave al maden selv, og det kan være svært at vurdere, hvor meget der skal til. Desuden elsker folk buffetter. Det er altid et hit, da folk selv kan vælge og vrage i det, de nu engang kan lide. Det giver også en langt mere afslappet stemning, da folk selv skal gå op og øse op på deres tallerken i stedet for at få det serveret som anretning. Tro mig, du vil blive rigtig glad for det uanset om du holder det ude eller hjemme. Folk vil være vilde med det.

 

Hvad skal man vælge til en konfirmationsbuffet?

Noget som altid er ganske godt at have med i en konfirmationsbuffet er grøntsager i alskens retninger med peanuts, tørrede bananer og andet godt tilbehør. Derudover er lidt forskelligt marineret kød altid et hit, og det går som regel altid godt i hånd med ovnbagte kartofler og kartoffelsalat. Snak med konfirmationsbarnet om det – men en god blanding er altid et sikkert hit!

Mangler du lidt inspiration til konfirmationsbuffetten så kig med på Torvekoekken.dk.

Skriv et svar