Mors tips

Blodtryksmanchet til den fornuftige

Du er på kur, men julen nærmer sig. Det bliver svært at holde den sunde og fornuftige linje, så du behøver lidt hjælp til at komme nogenlunde igennem julen uden at falde i for mange faldgruber. Alt du skal bruge er en blodtryksmanchet, og nu skal jeg forklare dig hvorfor.

 

Kan holde dig i gang

Det kan lyde ret så mærkeligt, at jeg på dagens blog råder dig til at gå ud og købe en blodtryksmanchet for at komme helskindet igennem julen. Men, det er faktisk ikke helt så tosset endda. For det er sikkert ikke helt forkert, at du er gået på kur både for at slanke dig, men også for at holde dig på den rigtige side af blodtrykket.

Kosten har stor indvirkning på blodtrykket, og derfor er det også særdeles vigtigt, at man holder øje med det. Det var kodeordet. For en blodtryksmanchet kan nemlig hjælpe dig med at holde dig i gang julen over, selvom lysten ikke helt er til det grundet kulden og den hyggelige stemning indenfor med kalenderlys og konfekt. Nu skal du høre hvorfor.

 

Hold øje med blodtrykket

Hvis du gerne vil holde den slanke linje julen over, eller i hvert fald nogenlunde, er det for dig en god ide at måle dit blodtryk inden julen sætter i gang. For så kan du nemlig nemt holde øje med, hvor grænsen til de søde sager går. For har du bare en uge eller to med forhøjet sukkerindtag, vil dit blodtryk reagere kraftigt på det, da kroppen ikke har været vant til dette i længere tid grundet din slankekur. Så gør noget godt for dig selv – køb en blodtryksmanchet og tjek dig selv regelmæssigt fra start november og frem til slutningen af december, for det kan holde dig i gang!

Rigtig god jul og held og lykke med den slanke linje julen over!

Skriv et svar