Alt om slankemad

Stenalderkost årets hotteste slankekur

Hvis du har indgået et nytårsfortsæt med dig selv om at slanke dig her i 2014, men hvis du ikke rigtig har kunne finde en kur der passer til dig, så burde du prøve kræfter med stenalderkuren.

Hvordan du kommer i gang

Det første du skal gøre for at komme i gang med en slankekur er at overbevise dig selv mentalt om at det er vigtigt at slanke dig. Det næste du skal er at fokusere på alle de fordele du kommer til at få ved at slanke dig, og derefter skal du bare holde fokus. Du kan læse mange flere gode råd om hvordan du kommer godt i gang med kuren inde på Slankeklubben, men grundlæggende gælder det om at overbevise sig selv om at det kan lykkes.

 

Stenalderkost er let og effektivt

Mange af os begår den fejl at kaste os ud i en alt for ambitiøs slankekur hvorefter vi opgiver så snart det bliver for hårdt. Hvis du er en af dem, der ofte løber ind i denne forhindring så kan du virkelig få god glæde af at prøve en kur baseret på stenalderkost. Kuren kræver nemlig ikke at du skal undvære mad eller at du skal gå og tælle kalorier hele tiden.

I stedet er det eneste krav faktisk at du skal holde dig fra unaturlige og kunstige fødevare. Du skal forsøge så vidt som muligt at spise simple råvarer såsom frisk frugt og grønt. Du behøver endda ikke savne inspiration til hvad mad du kan lave, mens du er på kuren for den danske super kok Thomas Rode har udgivet en god kogebog fyldt med opskrifter på stenalderkost. Jeg prøvede selv kogebogen og kuren og indtil videre er det gået over alt forventning med min kur, så jeg kan varmt anbefale dig at prøve kræfter med den.

Hvis du selv har prøvet stenalderkuren og har haft gode eller dårlige erfaringer med den så vil vi meget gerne høre mere fra dig. Skriv eventuelt en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar