kniv
Mors tips

En populær kniv i det vestlige køkken

I dag findes der næsten fem millioner knivskarpe Kai Shun på markedet i millioner af køkkener verden over. Det er altså rigtig mange knive, der har inspireret professionelle kokke og hobby kokke til at nå nye kreative højder i køkkenet og samtidig hjulpet folk til at lave sund og lækker mad til familien.

Det er altså en meget populær kniv, der er velholdt af professionelle som aspirerende kokke. Det må helt sikkert også sige noget om knivens kvalitet, da fem millioner knive nødigt ville blive solgt, hvis det var et dårligt produkt.

Så er du på udsigt efter en god japansk kniv, kan du med ro i maven anskaffe dig en Kai Shun kniv ligesom de fem millioner andre mennesker verden over har gjort.

En kniv med 100 år på bagen

Kai Shun knivene er blevet fremstillet og udviklet i mere end 100 år, hvilket også har betydet en hel del for knivens kvalitet, da den selvfølgelig hele tiden er blevet udviklet til det bedre i takt med at nymodens teknologi også har vundet indpas.

Knivserien består af håndlavede knive, der fremstilles til perfektion på de bedste traditionelle japanske manerer. Så hvis man værdsætter japanske knive og godt håndværk, er det bestemt ikke et dumt valg, hvis man er på udkig efter nogle nye knive.

Knivene gjorde faktisk deres indtog i USA i 2003 på trods af deres 100 år lange historie. Siden da har Kai Shun knivene taget de vestlige køkkener med storm, hvorfor mange millioner knive er blevet solgt, og bliver brugt med store glæde verden over – i asiatiske som vestilige køkkener.

Kai Shun knivene forhandles blandt andet gennem den danske side JP Knive, der har et stort sortiment af japanske knive. Det er nemt at handle direkte fra hjemmesiden, hvor man både får 60 dages fortrydelsesret og 14 dages prisgaranti i forbindelse med sit køb.

 

Skriv et svar