COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK
Opskrifter

Æggekage i ovn

21. september 2014

Du får her en lækker og nem opskrift på æggekage i ovn. Det variere om man er mest til at lave den på panden eller i ovnen, men jeg kan nu bedst lide resultatet, når jeg har lavet retten i ovnen. Det vil tage dig omkring 25 minutter at lave den ret. Hvis du har bedre tid, så prøv eventuelt denne opskrift.

Ingredienserne

Der er to måder at lave æggekage på. Enten så fylder du bacon i, eller så gør du det forkert. I denne opskrift er der mad til tre til fire mennesker, så sørg for at der er rigeligt bacon. Steg eventuelt noget ved siden af, som man kan drysse på bagefter.

Du skal bruge ti æg, to dl mælk, to fed hvidløg, 300 gram tomater, to røde peberfrugter og eventuelt almindelig løg, hvis du frygter den kommer til at mangle smag. Server gerne retten med en lækker salat, og arranger retten med friskhakket oregano på toppen.

Tilbered æggekage i ovn

Start med at hakke hvidløget groft, og skær peberfrugten ud i en gange en centimeter tern. Find derefter en stegepande som kan tåle at komme i ovnen. Varm den op til middelvarm, og steg derefter dine hvidløg, tomaterne, og peberfrugterne i lidt over fem minutter.

Derefter skal du piske ægge sammen med mælken. Krydr blanding med salt og peber. Hæld æggemassen over dine grøntsager i stegepanden. Du kan nå sætte din stegepande i ovnen. Den skal have cirka et kvarter ved 190 grader. Når du er færdig, så drys sprød bacon på toppen og voila. Nem og lækker aftensmad.

Der er forresten også masser af gode opskrifter her. 

Og så kan du finde masser af gode spare tips til indkøb her. 

 

 

 

Læs mere på bloggen

You Might Also Like