COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK
Opskrifter

Hjemmelavet knækbrød

7. juli 2014

Knækbrød er et hit! Knækbrød smager godt, og er super godt til frokost. Læs med her og lær at lave dit eget knækbrød.

Det er overraskende let at bage sit eget knækbrød, så det er bare med at komme i gang! Hjemmelavet knækbrød smager desuden super godt, og så kan du jo bruge hvad du har lyst til. Jeg har derfor fundet opskrifter på knækbrød, som du kan se herunder, eller her.

Sprøde knækbrød med frø og kerner

Tid: Ca. 1 time inkl. bagning.
16-20 stykker knækbrød.

Det skal du bruge

  • 1 dl havregryn
  • 2 dl sesamfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 3½ dl hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 tsk salt
  • 2 dl vand
  • 1 dl olie

Knækbrød – sådan gør du

Tænd ovnen på 200 grader.

Bland de tørrede ingredienser i en skål og rør vand og olie i. Fordel dejen på en bageplade med bagepapir. Brug evt. en våd skraber til at brede den ud med. Markér med en kniv, hvor store stykkerne af knækbrød skal være.

Bag dine knækbrød i ca. 20 min., til de er lysebrune. Afkøl de færdigbagte knækbrød på en rist og opbevar dem i en kagedåse, til de skal spises.

Hjemmelavet knækbrød smager skønt med koldt smør, friskost eller helt klassisk med hønsesalat. Hjemmelavet knækbrød kan selvfølgelig også nydes, som de er.

TIP! Skærer du dine knækbrød ud i tynde “pinde”, er de ideelle som sunde snacks.

Læs mere på bloggen

You Might Also Like