Mors tips

Sådan undgår du klassiske køleskabsfejl

Vi kan ikke være køleskabet foruden, medmindre dåsemad bliver en noget mere delikat oplevelse, end hvad tilfældet er i øjeblikket. Men, et køleskab kan desværre ikke passe sig selv, og derfor skal der nogle gange lidt rengøring eller påpasselighed til, for at det ikke bliver klamt og ulækkert. Men, du kan selv gøre meget for at undgå dårlig lugt i køleskabet.

 

Undgå lugt i køleskabet

Der findes næsten ikke noget værre end et lugtende køleskab; hvor dejligt og appetitligt er det at møde en dårlig lugt om morgenen lige op til morgenmad? Vi kan vist sagtens blive enige om, at det overhovedet ikke er særlig appetitligt og direkte ulækkert, da lugten som oftest bliver hængende længe.

Det, der er problemet er, at når isen fra bagvæggen i køleskabet smelter og løber ned i afløbshullet, vil små stykker madvarer/rester følge med ned. De bliver desværre varmet op i afrimningsskålen, og så begynder de at lugte. Så for at undgå, at det kommer til at lugte, vil det være en god ide jævnligt at rengøre afrimningsskålen bag køleskabet. Det er lidt mere behageligt at åbne et køleskab, som ikke lugter helt ind i stuen.

 

Undgå våde madvarer

Der er ikke noget så irriterende som våde madvarer – især, når det ikke er meningen, at de skal være våde. Men, det er sådan, at køleskabets fordamper afrimes i intervaller, og rører dine madvarer ved bagvæggen i køleskabet, vil den dannede rim på bagvæggen gøre madvarerne våde. Det er ikke specielt lækkert i længden, og det er generelt bare rarest at undgå. Du kan undgå problemet ved at placere madvarerne således, at de ikke berører bagvæggen – så undgår du også et ildelugtende køleskab!

 

Hvis køleskabet ikke køler nok

Hvis du er så uheldig, at køleskabet ikke køler nok, og har forsøgt at gøre noget ved det med hjælp udefra, så er der ikke andet at gøre, end at købe et nyt. Ja, det er ikke altid lige sagen, men det skal jo komme på et eller andet tidspunkt.

Havde du ikke lige regnet med , at det var det, pengene skulle gå til denne måned, findes der heldigvis et godt Whiteaway tilbud på forskellige rabatportaler. Whiteaway har som regel altid gode tilbud på nogle af de nyeste og bedste modeller, så mon ikke det var et kig værd? En god besparelse er i hvert fald aldrig helt af vejen. Så tag dig nu endelig tid til at kigge på en rabatportal eller to!

Skriv et svar