Mors tips

Inviter veninderne på lækker brunchbuffet udefra

Kunne du godt tænke dig at samle veninderne til en hyggelig dag, så i kan få sludret, spise noget god mad og nyde hinandens selskab? Hvorfor så ikke slippe for alt besværet og bestille maden udefra? Der findes flere forskellige catering services i København, der laver lækker mad til overkommelige priser. En af disse er Jespers Torvekøkken, der har mere end 25 års erfaring med madlavning og catering. Maden fra Jespers Torvekøkken er innovativ og kreativ uden at være så fancy, at man dårligt nok tør sætte tænderne i den. De kan godt lide at fortolke klassiske retter og skabe deres egne nyere og måske endnu bedre versioner. Kort sagt er det altså lækker og moderne mad, der med sikkerhed vil imponere veninderne.

Bestil for eksempel en lækker brunchbuffet gennem Jespers Torvekøkken, hvis du gerne vil overraske veninderne med catering i København.

Catering giver mere overskud og kvalitetstid

Den altoverskyggende grund til at servere en take away brunchbuffet for veninderne er, at man får meget mere overskud til at være en god vært samt mere kvalitetstid med veninderne, da man ikke hele tiden skal holde styr på maden. Maden leveres, så den er klar til at servere, så det eneste du skal gøre, er at stille den frem og måske lave en kande the og kaffe. Og så kan snakken og hyggen ellers bare tage overhånd og i kan nyde hinandens selskab.

Derudover slipper man også for at tænke på at planlægge maden, handle den ind og lave den, hvilket giver en del plusser på overskudskontoen. Dermed kan man også bedre nyde venindernes selskab, da man ikke er fuldstændig udkørt allerede inden, man mødes.

Så inviter veninderne hjem og bestil lækker catering i København fra Jespers Torvekøkken, der vil sørge for at forkæle jeres smagsløg.

Skriv et svar