Mors tips

Bliv slank med en sund frokostordning

I mange firmaer findes der ikke nogen egentlig kantine eller veludrustet køkken, så her er der ofte blot et lokale med håndvask, køleskab, mikrobølgeovn og ganske få køkkenredskaber. Hvis I er 8-10 medarbejdere eller flere, så bør I overveje en frokostordning i firmaet, da der er masser af fordel forbundet med en sådan ordning. Alternativet er ofte, at man selv har madpakke med eller bestiller noget fra en lokal grillbar, og dette er både dyrt, usundt og fedende i længden. Hvis alle er med i en frokostordning med sunde råvarer, så kan alle få energi nok til en krævende arbejdsdag og alligevel holde humøret og arbejdsindsatsen oppe, og det er også nemmere at tabe sig, når man får sunde retter hver dag.

Fordele ved en frokostordning

Den typiske pris på kuvertprisen i en frokostordning ligger omkring 50 kr., men beløbet er heldigvis fradragsberettiget i firmaet, og mange virksomheder betaler endda noget eller det hele af prisen for de ansatte. Derudover er der flere fordele ved en frokostordning:

  • Man skal ikke bruge tid på at lave en madpakke.
  • Man slipper for turen til grillbaren.
  • Begrænset med arbejde til opvask mm.
  • Man får varieret mad hver dag.
  • Man har noget at glæde sig til og se frem til hver dag.
  • Man får generelt meget sundere mad.
  • En frokostordning skaber mere fællesskab og sammenhold.

Mange menuforslag hos de store cateringselskaber

Hvis du for eksempel kontakter et større cateringfirma, så vil du ofte kunne vælge blandt mange slags menuer, så der er noget for enhver smag. I København vælger mange firmaer en frokostordning hos Jespers Torvekøkken, da de har mere end 25 års erfaring på området med mad ud af huset. Her kan man også vælge blandt forskellige typer mad, således der tages individuelle hensyn til folks madvaner og smag. På den måde kan man sagtens deltage i en frokostordning på trods af allergi, religion mv., for eksempel, hvis:

  • Man er vegetar og vil have kød-frie dage.
  • Man ikke må spise svinekød.
  • Man vil have økologisk mad.
  • Man vil have vegansk mad.
  • Man vil have glutenfri mad.
  • Man vil have laktosefri mad.

Der tages dermed individuelle hensyn til maden, således den er forskellig hver dag og er indrettet efter jeres specielle ønsker.

Skriv et svar